Çekiç Magazin

SON DAKİKA

SEVİLEN OYUNCULAR AFRA SARAÇOĞLU VE PELİN AKİL YENİ SEZONA VIVAMAYR MARIA WÖRTH’DE DETOX İLE BAŞLADI VE ŞİMDİ AYNI DİZİDELER !!!

20 Eylül 2024 | 3 kez görüntülendi.
SEVİLEN OYUNCULAR AFRA SARAÇOĞLU VE PELİN AKİL YENİ SEZONA  VIVAMAYR MARIA WÖRTH’DE DETOX İLE BAŞLADI  VE ŞİMDİ AYNI DİZİDELER !!!

Sevilen oyuncular, Afra Saraçoğlu ve Pelin Akil yeni sezon öncesi Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek detoks kampına girdi. Yoğun çekim temposuna başlamadan önce bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve zihinsel olarak arınmak için VIVAMAYR’ı tercih eden ünlü oyuncular, göl kenarında ve orman yürüyüşlerinde geçirdiği huzurlu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştılar.

Afra Saraçoğlu, pek çok dünya starının da müdavimi olduğu VIVAMAYR Maria Wörth’te geçirdiği bir hafta sonrası kendisini çok zinde ve huzurlu hissettiğini, ilk fırsatta tekrar gelmeyi planladığını ve sağlıklı yaş almak için çok güzel bilgiler edindiğini söyledi.

VIVAMAYR’da bol bol ormanda yürüyüşü yapıp, göl kenarında senaryo okumalarını yapan Pelin Akil, ikiz bebeklerini doğurduktan sonra vermek istediği son birkaç kilosunu da vererek yeni projesine zinde ve fit olarak başladı.

VIVAMAYR’ın diğer müdavimleri arasında Elizabeth Hurley, Naomi Campbell, Mert Alaş, Tommy Hilfiger, Mischa Barton, Monako prensesi Caroline, Türkiye cemiyet hayatından Alara Koçibey, Biricik Suden, Serenay Sarıkaya, Reha Özcan gibi pek çok isim bulunuyor.

Screenshot

Screenshot

,
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ