Çekiç Magazin

SON DAKİKA

GEORGE MILLER’IN YENİ FİLMİNDE ROL ALAN ECE YÜKSEL: “KALPTEN DİLEDİĞİM ŞEYLER BENİ BULUR”

14 Eylül 2022 | 60 kez görüntülendi.
GEORGE MILLER’IN YENİ FİLMİNDE ROL ALAN ECE YÜKSEL: “KALPTEN DİLEDİĞİM ŞEYLER BENİ BULUR”

2015 yılında, daha yolun başındayken verdiği röportajda “Uluslararası bir yapımda rol almak en büyük dileğim,” diyen genç oyuncu Ece Yüksel’i bu ay George Miller’ın filmi “Three Thousand Years of Longing/Üç Bin Yıllık Bekleyiş”te izleyeceğiz. Ayın Söyleşisi için Milliyet Sanat Eylül 2022 sayısında Asu Maro’nun konuğu olan Yüksel, “Ne kadar inanılır ne kadar inanılmaz bilmiyorum ama genellikle benim öyle kalpten dilediğim şeyler bulur hayatta beni,” diye anlatıyor.

 Ece Yüksel, genç yaşına rağmen ödüllerle perçinlediği başarılı kariyerinde son olarak, Ziya Demirel’in “Ela ile Hilmi ve Ali”siyle İstanbul Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyun­cu Ödülü’nü aldı. Ağustos ayında Hollanda’da yedi yıllık aşkı Martin Wevers ile evlenen Yüksel, şimdilerde de en büyük dileğini gerçekleştirerek uluslararası bir yapımda yer almanın heyecanını yaşıyor. Genç oyuncu, Idris Elba ile birlikte kamera karşısına geçtiği “Üç Bin Yıllık Bekleyiş”te Osmanlı döneminde haremde yaşayan bir köle kız rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

“Bir oyuncu olarak deneyimlemesi inanılmaz iyi bir şey”

 Filme dahil olma ve çekim sürecini anlatan Ece Yüksel, Avustralya’daki set deneyiminin Türkiye’den ne kadar farklı olduğuna değiniyor ve ekliyor: “Bir oyuncu olarak deneyimlemesi inanılmaz iyi bir şey. Böyle de bir dünya var, yurt dışında insanlar böyle çalışıyor.” Dünya starı Idris Elba’yla birlikte rol almaktan duyduğu heyecanı dile getiren genç oyuncu, George Miller içinse “Çok öğretici bir yönetmendi. Çok şanslı hissediyorum kendimi,” yorumunu yapıyor.

“Gibi’ye gülüyorum herkes gibi”

Daha önce komedide rol almadığını söyleyen Ece Yüksel “Komedi oynamayı çok isterim. Bir yandan çok da korkarım. Çok ince bir çizgisi vardır komedinin ama denemek çok istediğim bir şey olur,” diyor. Kaliteli komediye bayıldığını ve çok saygı duyduğunu söyleyen başarılı oyuncu bugünlerde herkes gibi “Gibi”ye çok güldüğünü söylüyor: “Son dönemlerde Türkiye’de yapılmış bayağı iyi işlerden biri.”

Kariyerine çok küçük yaşta başlayan Ece Yüksel, tanınır olmanın yüküyle ailesi sayesinde başa çıktığını söylüyor. Asu Maro’ya oyunculuk yolculuğunu, projelerini, canlandırdığı karakterleri ve müzik aletlerine olan ilgisini de anlatan Yüksel’in röportajının tamamı Milliyet Sanat’ın Eylül 2022 sayısında…

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, yakala.co’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

 

Etiketler :
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ