Çekiç Magazin

SON DAKİKA

5000 genç Bitexen Winterfest’in ilk haftasında Uludağ’a akın etti!

07 Şubat 2024 | 16 kez görüntülendi.
5000 genç Bitexen Winterfest’in ilk haftasında Uludağ’a akın etti!

Uludağ’ın eşsiz atmosferinde, Simge, Motive ve Ayla Balyemez’in muhteşem performanslarıyla festival, üçüncü gününe bomba gibi bir giriş yaptı.

3. gününü geride bırakan festival, Ayla Balyemez ile start verdiği yolculuğuna, Simge ve Motive konserleriyle devam ederek festival katılımcılarına unutulmaz anlar yaşattı. Serkan Yuluk, Davut Şimşek, Levent Özbay ve Lapstekin’in de sahne aldığı, festivalin kalbi olan VIBE sahnesinde, sanatçılar en sevilen parçalarıyla hayranlarına unutulmaz bir deneyim sundu. VIBE ile birlikte festivalin ana merkezlerinden biri haline gelen After-Ski partilerinde ise SULEIMAN, Kubilay Caner ve Doğukan Ustaoğlu, enerjik sahneleriyle festivale renk katmaya devam ediyor.

VIBE performanslarının ardından eğlenceye mola vermeyen Bitexen Winterfest, +1 sponsorluğunda gerçekleştirdiği Gecenin Xtra’sı ve Malt Oda Partileri ile günün ilk ışıklarına dek müzik ve eğlenceyi festival katılımcılarıyla buluşturuyor.

14 Şubat’a kadar devam edecek Bitexen Winterfest, Sefo, Madrigal, KÖFN, Mert Demir, Arem&Arman, Reckol (DJ Live), Sude, Simge Eğrilmez, Hera, Cielo, Caner Üzülmez, Taykunku, Yosi Gabay, Birand, Samih ve Alper Levi’nin benzersiz performanslarına ev sahipliği yapacak.

Etiketler :
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ