Çekiç Magazin

SON DAKİKA

 RESSAM SELDA İNCİ KİŞİSEL SERGİSİNİ “ART NOVA SANAT FUAR”’INDA “GALERİ İDİL” STANT’INDA AÇTI.

  Selda İnci'nin merak ile beklenen 23.
23 Ekim 2024 | 44 kez görüntülendi.
 RESSAM SELDA İNCİ  KİŞİSEL SERGİSİNİ “ART NOVA SANAT FUAR”’INDA  “GALERİ İDİL” STANT’INDA AÇTI.

  Selda İnci’nin merak ile beklenen 23. Kişisel sergisini 17 Ekim’de “ART NOVA SANAT FUARINDA açtı.”Aşk Olsun “Art-Nova   Sanat Fuarında, 17-20 Ekim 2024  tarihleri arasında gerçekleşen sergi , Ato Congresium’da “Galeri İdil” stant’ında sanat severler ile  buluşuyor.

Suluboya, yağlıboya ve akrilik tekniklerini kullanarak, her sergisinde tuvaline içindeki duygularını anlatan sanatçı, bu sergisinde de Yaradana olan derin ve sonsuz aşkını    tasvir etti.

Selda İnci, 23.Kişisel sergisi için çok heyecanlı olduğunu ,bu sergide  tüm sanatseverlerle buluşmak istediğini ,herkesi  “Art -Nova Fuarı Galeri İdil” stant’ına beklediğini dile getirdi.

Sanatçı bir röportajında, “Sevincimi, tasamı, tüm düşüncelerimi, insanlığın ve dünyanın hallerini, doğayı, mistik duygularımı Allah’ın en güzel mucizeleri olarak gördüğüm, çiçekleri, kelebekleri, şifalı bitkileri, karmakarışık ve hep değişebilen duyguları, düşünceleri, fikirleri, yaratana olan derin aşkımı resmediyorum” diyerek duygularını ifade etmiştir.

Resimlerine imza atmayan, imza yerine Allah’ın akıl almaz mucizelerinden gördüğü Parmak İzi’ni basan Selda İnci ‘nin resim sloganı ise “Benim İmzam Parmak İzim “dir…

Özgeçmiş: 1985 yılında Marmara üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünü bitirdi.1985/1989 yılları arasında Merkez Bankasın’da çalıştı.1997 yılında Ressam Nurhan Ekmekçi ile resim çalışmalarına başladı.1998 yılında Natuk Birkan Pratik Kız Sanat Okulu Resim bölümü’ nden mezun oldu. 2000/2004 yılları arasında Sev-Art Sanat Atölyesin’de Sevgi Algül’den resim dersleri, 2005/2010 yılları arasında Ekrem Kahraman’dan, 2001 yılında ise  Eda Şahan Atölyesin’de Tezhip ve Hat Sanatı dersleri aldı. 2004 yılında Su Yücel ile suluboya ,akrilik ve yağlıboya resim çalışmaları yaptı. Ziraat Bankası,Vakıfbank ve Mısır Kültür merkezi koleksiyonlarında eserleri bulunmaktadır.

 

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ