Çekiç Magazin

SON DAKİKA

FERMAN AKGÜL’DEN “MUSTAFA” İÇİN ÖZEL FİLM MÜZİĞİ: ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLUĞUNU ANLATAN İLK ANİMASYON FİLM 25 EKİM’DE GÖSTERİMDE

Atatürk'ün çocukluğunu konu alan ilk animasyon film "Mustafa", izleyicileri tarihin önemli bir dönemine götüren üç serilik bir maceranın başlangıcı olacak.
14 Ekim 2024 | 70 kez görüntülendi.
FERMAN AKGÜL’DEN “MUSTAFA” İÇİN ÖZEL FİLM MÜZİĞİ: ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLUĞUNU ANLATAN İLK ANİMASYON FİLM 25 EKİM’DE GÖSTERİMDE

Atatürk’ün çocukluğunu konu alan ilk animasyon film “Mustafa”, izleyicileri tarihin önemli bir dönemine götüren üç serilik bir maceranın başlangıcı olacak. 25 Ekim’de gösterime girecek olan filmin seslendirmesini usta oyuncu Altan Erkekli üstleniyor.

Filmin dikkat çeken bir diğer unsuru ise müzikleri. Türk rock müziğinin önemli isimlerinden Ferman Akgül, filmin müziğine imzasını attı. maNga’nın solisti olan Akgül’e bu projede Oğuzhan Uğur düet yaparak eşlik etti. Ferman Akgül’ün özgün müzik tarzı ve Oğuzhan Uğur’un katılımıyla “Mustafa”nın müzikleri, izleyicilere duygusal ve güçlü bir deneyim sunacak.

Filmin müziklerine dair yayınlanan klip ise Babala TV’de izleyicilerle buluştu. Hem filmi bekleyenler hem de müzikseverler için büyük bir heyecan yaratan bu iş birliği, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ