Çekiç Magazin

SON DAKİKA

Lova Yatak, Avcılar Mağazasında Sağlıklı Uyku Deneyimi Sunmaya Devam Ediyor**

– Lova Yatak, Avcılar Eski Londra Asfaltı üzerinde yer alan 6 katlı mağazasıyla, tüketicilere sağlıklı ve kaliteli uyku ürünleri sunmaya devam ediyor.
26 Eylül 2024 | 5 kez görüntülendi.
Lova Yatak, Avcılar Mağazasında Sağlıklı Uyku Deneyimi Sunmaya Devam Ediyor**

– Lova Yatak, Avcılar Eski Londra Asfaltı üzerinde yer alan 6 katlı mağazasıyla, tüketicilere sağlıklı ve kaliteli uyku ürünleri sunmaya devam ediyor. Yatak, baza, başlık ve renkli-beyaz tekstil ürünleriyle geniş bir yelpazede hizmet veren mağaza, haftanın her günü misafirlerini ağırlıyor. “Yatak demek sağlık demektir” felsefesiyle hareket eden Lova Yatak, sağlığına önem veren tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Fiziksel sağlığın temel taşı olan yatak ve yastık çeşitleri, fizyoterapistler tarafından önerilen sağlıklı yaşam ürünleri arasında yer alıyor. Güler yüzlü hizmet anlayışı ve hızlı teslimat süreçleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen mağaza, sağlıklı uykuya önem veren tüm tüketicileri mağazaya davet ediyor.

Fehim Ustaoğlu, mağazadaki tüm ürünlerin Avrupa standartlarına uygun olarak üretildiğini vurgulayarak, “Yatak hayatımızın vazgeçilmezidir çünkü günümüzün dörtte birini yatakta geçiriyoruz. Sağlıklı bir yaşam için doğru yatağı tercih etmek büyük önem taşıyor. Servis hizmetlerimiz de aksamadan devam ediyor,” dedi.

Lova Yatak Avcılar mağazası, sağlıklı bir yaşam için kaliteli uyku ürünleri arayan tüketicilere kapılarını açıyor.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ