Çekiç Magazin

SON DAKİKA

Davete ünlü akını

25 Eylül 2024 | 3 kez görüntülendi.
Davete ünlü akını
Ünlü müzayedeci Uğur Batur, önceki akşam Yeşilköy Mahsun’da Berna Mıçı’nın düzenlediği davette açık arttırma ile bir çok tablo, vazo, takı ve benzeri ürünler sattı. Doğudaki kız çocukları yararına yapılan müzayedeye iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok ünlü isim katıldı. Açık arttırma ile satılan ürünler, müzayede sonunda sahiplerine teslim edildi. Müzayedenin en göz alıcı parçası ise 200 bin liraya satılan osmanlı motiflerinden esinlenen yağlı boya tablosu oldu.

Davete katılanlar arasında ise oyuncu Feyza Sevil Güngör, Ayhan Aşan, İsmail Öztürk, Cem Öğretir, Tuğba Altıntop, Esin Demirören ve Arzu Kunt gibi isimler vardi.
Herkes diziyi sordu
Aldatmak dizisiyle hafızalara kazınan Feyza Sevil Güngör,gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güngör, ”Aldatmak final yaptı. 2 sene muhteşem bir iş çıkardık. Yaz boyu sokaktaki herkes dizinin bittiğine üzüldüğünü söyledi. Bu tepkiler almak beni çok mutlu etti” dedi. Yeni projelerinin olduğunu söyleyen oyuncu, ”Hem televizyona hem de dijitale bir iş yapacağım. Ama detay sormayın. Şu anda konuşamıyorum. Drama ve komedi olacak” dedi.
Geceye katılan Tuğba Altıntop ise,”Her şey yolunda. Müzik çalışmalarım devam ediyor. Metin’den /Arolat ) dolayı biraz üzüntülüyüm. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Mekanı cennet olsun” dedi.
, ,
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ