Çekiç Magazin

SON DAKİKA

MAPEI, İTALYA’DA DÜZENLENECEK EAFF AMPUTEFUTBOL ŞAMPİYONLAR LİGİ 2024’ÜN RESMİ SPONSORU

21 Eylül 2024 | 3 kez görüntülendi.
MAPEI, İTALYA’DA DÜZENLENECEK EAFF AMPUTEFUTBOL ŞAMPİYONLAR LİGİ 2024’ÜN RESMİ SPONSORU

20-22Eylül tarihleri arasında Sassuolo’da gerçekleştirilecek EAFF Ampute FutbolŞampiyonlar Ligi 2024’ün resmi sponsoru Mapei oldu.

Lider yapı kimyasalları üreticisiMapei, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından düzenlenen Avrupa’nınen iyi sekiz ampute futbol takımının katılacağı Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi2024’ün resmi sponsoru oldu.

Organizasyon, Gürcistan, Türkiye,Polonya ve İspanya’dan sonra 20-22 Eylül tarihleri arasında İtalya’da, MapeiFutbol Merkezi ve Sassuolo’daki Stadio Ricci tesislerinde düzenlenecek.

Avrupa Ampute Futbol Federasyonu(EAFF), Sassuolo Calcio ve Vicenza Calcio Amputati tarafından düzenlenenturnuvaya; Everton FC (İngiltere), Wisła Kraków (Polonya), Cork City (İrlanda),Paris FC (Fransa), Odishi Zugdidi (Gürcistan), CD Flamencos Amputados Sur(İspanya), geçen yılın şampiyonu Şahinbey SK (Türkiye) ve İtalya 2023şampiyonu Vicenza Calcio Amputati gibi Avrupa’nın dört bir yanından takımlarkatılacak.

Mapei bu sponsorlukla, spor vekapsayıcılık değerlerini güçlendiren, futbol dünyasına duyulan tutkunun kişininsınırlarını aşabileceğini, engelleri yıkabileceğini ve irade gücünü büyükbaşarılara dönüştürebileceğini gösteriyor. Bu sponsorluk Mapei’nin kapsayıcılığıteşvik etme konusundaki kararlılığıyla birlikte sporu sosyal değişim için güçlübir araç haline getirdiğini de gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ