Çekiç Magazin

SON DAKİKA

CÜNEYT: SOSYAL MEDYANIN ÇOK DEĞİŞİK BİR ALGORİTMASI VAR

 Yaptığı şarkılarıyla müzik dünyasında büyük çıkış yakalayan Cüneyt, yeni projeleriyle yakında hedefi 12’den vuracağını söylüyor.
10 Eylül 2024 | 11 kez görüntülendi.
CÜNEYT: SOSYAL MEDYANIN ÇOK DEĞİŞİK BİR ALGORİTMASI VAR

 Yaptığı şarkılarıyla müzik dünyasında büyük çıkış yakalayan Cüneyt, yeni projeleriyle yakında hedefi 12’den vuracağını söylüyor.

Başarılı şarkıcı ve sunucu yeni çalışmalarıyla ilgili Haber Caddesi’nden Alper Ergez’e konuştu.

 

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

  1. Son donemde biliyorsun sosyal medyayla birlikte cok fazla isim muzik sektörüne katildi ve katilmayada devam ediyorlar Peki sen kendini nerede görüyorsun?

Kendimi müzikte çok yol kat etmiş ama istediği geniş kitlelere sesini duyuramamış biri olarak görüyorum. Hala beni televizyoncu kimliğimle bilip şarkı söylediğimi bilmeyenler var.

Bilene şarkı yapmak, söylemek çok kolay, asıl mesele o şarkının reklamı. Sadece bütçe ile olacak birşey değil. Sosyal medyanın çok değişik bir algoritması var. Santraç gibi ve yorucu. O kısım fazla zor.

  1. Simdilerde yeni sarkin “HOBA” ile muzik sektörüne iddiali bir giris yaptin Öncelikle geri dönüşler nasil ?

Şuanda negatif bir yorum almadım. Bu durumda beni endişlendiriyor. Çünkü kötü yorum ve linç yiyenler daha öne çıkabiliyor. Diyorum ki kendi kendime ” yine mi kaliteli iş çıkardın  Cüneyt” (gülüyoruz) kaliteli şarkılar daha az dikkat çekiyor gibi.

  1. Bu arada tv sunuculuguda yaptigini biliyoruz Peki var mi yeni projeler devam etmeyi dusunuyormusun?

Bir tv projesi için genel yayın yönetmeninden sunuculuk teklifi geldi ama müziğe olan sevdamdan bir süre daha şarkı üretmeye devam. Televizyondaki o heyecanı hareketliliği seven biri olarak belli olmaz ilerleyen aylarda yine birşeyler yapabiliriz.

Röportaj-Yazar/Basın Danışmanı

Alper ERGEZ

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ