Çekiç Magazin

SON DAKİKA

ŞİİRİN SULTANI ELSA EBRU BİLEK, ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR.!!

16 Mayıs 2023 | 255 kez görüntülendi.
ŞİİRİN SULTANI ELSA EBRU BİLEK, ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR.!!

2011 de şiirleriyle çıkış yapan kendini küçük büyük herkese sevdiren Elsa Ebru Bilek yeniden sahalarda…

2011 yılında ilk çıkış şiiri HOŞÇAKAL’MA şiiri ile kendini büyük küçük herkese sevdiren, sosyal medya platformunun en çok sevilen şairi olan Elsa Ebru Bilek 7 yıl sonra tekrardan şiirlerini sözlerini halkın beğenisine sunarak, herkesin sevgisini yeniden kazandı. Elsa Ebru Bilek kimdir? Nerelidir? Neler yapar? Elsa Ebru Bilek hakkında merak ettiğiniz her şey Semra Tekin’in özel haberinde…

Elsa Ebru Bilek kimdir? Kaç yaşında ? Aslen Nerelidir?
Elsa Ebru Bilek 31 Aralık 1994 doğumlu olup kimlikte 5 Temmuz doğumlu olduğunu dile getirdi. Burcu oğlak olan Elsa Ebru Bilek Aslan Mardinli olup doğma büyüme İstanbullu dur. Ticaret mezunu olup, bir süre büyük şirkette muhasebe uzmanı olarak çalıştığı ve ailesinin karşı çıkmasıyla müzik hayatına 2015’te son vermişti. Fakat müzik aşkı ve sevenleri tarafından unutulmaması onu yeniden heyecanlandırmış ve yeniden kendini müziğin tam ortasında bulmuştur. Kısa süre de yeniden tiktok da Instagram da YouTube da yüzbinleri aşkın takipçi kazanan Elsa Ebru Bilek, 2011 yılında tanındığı ilk şiir HOŞÇAKAL’MA ya 7 sene sonra ilk defa klip çekip kendini yeniden kendini müzik piyasasında bulmuştur. İlk çıktığı sıralarda fotoğraf bile paylaşmayan Elsa Ebru Bilek’i gören sevenleri sevgiyle kucakladılar. Şiire ve şarkılara 12,13 yaşlarda başlayan Elsa Ebru Bilek kendi yazıp kendi okuyor. Şair denilince akla sadece kitap yazarı gelir fakat Elsa Ebru Bilek sadece yazmakla kalmamış, en derin en içten duygularıyla sevenlerine, sevdiklerine fısıldayarak kalplerine sarılmış, duygularını adeta dışarı vurmuştur. Elsa Ebru Bilek bir müzik şirketiyle anlaştığını yakında şarkıyla da sevenlerine kavuşacağını bildirmiştir. Şiiri bırakmayacağını ama artık şiirlerle sahne almayacağını, şarkılarından sonra yeniden sahneye devam edeceğini bildirmiştir. 2011’den bu yana daha güçlü döneceğini, sevenlerine daha sıkı sarılacağını söyleyen Elsa Ebru Bilek şarkısına çok az bir zaman kaldığını ve kaldığı yerden daha güçlü devam edeceğini bildirmiştir.
Yanı sıra başka projelerde yapacağını bildiren Elsa Ebru Bilek, “bekleyin beni, sevenlerin sevgisine layık olmaya geliyorum” dedi.

Çekiç Medya :Semra Tekin

Etiketler :
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ